شنبه ۲۳ تیر ۰۳ | ۱۲:۱۷ ۱۶ بازديد
اشاره ای به ویژگی های دانه عربیکا:
- طعم و عطر عالی (مزه قهوه عربیکا بسیار عالی است)
- ترشی به نسبت بیشتر
- کافئین قهوه عربیکا نسبت به ربوستا کمتر است، میزان کافئین موجود در این دانهها بین ۸/. الی ۱٫۴ است.
- شاخص ترین بارزه طعمی این دانه اسیدیتی کمتر است و بادی این دانه، متوسط ۱٫۲ درصد میباشد. البته مزرعه به مزرعه با هم متفاوت هستند
- دانههای عربیکا بیضی شکلتر است. قیمت قهوه عربیکا مناسب است.
- قند و چربی بشتری نسبت به دانه های ربوستا دارد.
- این دانهها در برابر آفات مقاومت کمتری دارد.
- دانه نام برده قیمت گرانتری دارد
- ۷۵ درصد قهوه جهان عربیکا و ۲۵ درصد را ربوستا تشکیل میدهد